CTW HUNGÁRIA KFT.

Cégünk, a CTW Hungária Kft. 1993-ban, Magyarországon az elsők között kezdte el a szendvicspanel építőelemek forgalmazását. Jelenleg több, jelentős szendvicspanel gyártó cég termékeit forgalmazzuk.

Beszállító partnereink a piac legjelentősebb gyártói. Fő tevékenységünk a szendvicspanelek, bevilágítók, polikarbonát rendszerek importja, exportja, belföldi forgalmazása, műszaki és mérnöki tanácsadás, kivitelezés. Termékeinket folyamatosan minősíttetjük a legfrissebb előírások, szabványok alapján (pl. CE, ÉMI).

A tetőre és a falra beépíthető szendvicspanelek teljes választékát kínáljuk 30 mm-es vastagságtól egészen 240 mm-es vastagságig.

AAA_logo_small
Erdős Péter - ügyvezető igazgató

Erdős Péter – ügyvezető igazgató

Mottóm: Minden egyes aktuálisan futó projektünk egyben lehetőség a következő projektünk elnyerésére is.

Kollégáimmal együtt mindig és minden projektünk során arra törekszünk, hogy a végén a megrendelőink 100%-osan meg legyenek elégedve az eredménnyel, az ügyfél tényleg ügyfélnek érezhesse magát és a nálunk megrendelt és általunk leszállított anyagok tökéletesen feleljenek meg az előzetes elvárásoknak.

Meglévő ügyfeleinket igazi partnerként kezeljük és ezzel egyrészt náluk egyre erősebb beszállítóvá válunk, másrészt az ő ajánlásaikból egyre több helyre – újabb és újabb projektekhez juthatunk el.

Ügyvezetőként tagja vagyok a BNI és az MVÜK üzleti közösségnek, ezzel is erősítve a kapcsolati hálónkat.

A több, mint 25 éves működésünk és a mögöttünk lévő több, mint 1000 projekt bizonyítja azt, hogy jó úton járunk.

LATTONEDIL

Az olaszországi központú Lattonedil Spa. az egyik legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező szendvicspanel gyártó cég Európában. A Lattonedil-t 1969-ben alapították Olaszországban. Jelenleg öt európai országban, kilenc gyártelepen, tíz gépsoron, több, mint 10 millió m²/év gyártási kapacitással rendelkezik. A szendvicspanelek töltete lehet PUR hab, PIR hab vagy ásványgyapot.

REFERENCIÁK

A kínálatunkban megtalálható szendvicspanel építőelemek – a széles méretválasztéknak, valamint a megrendeléshez rugalmasan igazodó megoldásoknak köszönhetően – szinte minden igényt kiszolgálnak.

Böngésszen referenciáink között – válassza ki az Önnek leginkább megfelelő megoldásokat!

TOVÁBBI REFERENCIÁK
footer-top