ISOPAR HF • Rejtett rögzítésű falpanel PUR vagy PIR töltéssel

Magasabb esztétikai igényű falszerkezetekhez. Oldalfalra függőlegesen és vízszintesen is szerelhető, illetve álmennyezet építésére is alkalmas. Rendelhető vastagság 30-240 mm-ig. Több fajta felületi kialakítással is gyártható.

Az Isopar HF szendvicspanel keresztmetszeti képe

A Lattonedil rendszer egyesíti magában a rejtett rögzítéssel kivitelezett fal szépségét a modulokból álló szerkezetek praktikusságával. A labirintusszerű kialakítás és a speciális rögzítési pontokkal ellátott hőhídmentes illesztés rendkívül tetszetős megjelenést eredményez a teljesen láthatatlan rögzítésnek köszönhetően, amely megakadályozza a légáramlást és a hőhidak kialakulását. Ideális termék álmennyezetekhez és szigetelt falak burkolásához. Ha sima felületű panelt szeretnének használni, javasoljuk 0,6 mm-es acél külső lemez használatát.

A Lattonedil az összeszereléshez az acél rögzítőlemez használatát javasolja. Ez a lemez segít eloszlatni a rögzítésből eredő feszültségeket, valamint növeli az ellenállóképességet a falpanelekre ható nyomó és húzó terhelésekkel szemben. A tervezőnek kell meghatároznia a tervezés során a rögzítési pontok helyzetét és számát a szerkezetre gyakorolt hatások alapján.

LETÖLTHETŐ KATALÓGUS