SOLARPAN PLUS • Fotovoltaikus napelemek professzionális felhelyezéséhez

A SOLARPAN® PLUS tető szendvicspanelre a szabadalmaztatott kialakításának köszönhetően közvetlenül, átfúrás nélkül lehet a napelemeket felszerelni. Ezzel jelentősen gyorsabbá válik a kivitelezés és mivel nincsenek tető áttörések, a tetőpanel nincs átfúrva, így a tető beázásának a veszélye is jelentősen csökken.

A Solarpan Plus szendvicspanel keresztmetszeti képe

Az új fejlesztés előnyei

A Lattonedil cég szabadalmaztatta a fotovoltaikus modulok felszerelését forradalmasító rendszerét. Íme a teljes körű megoldás, a SOLARPAN® PLUS:

  • Előnye: jelentős mértékben csökkenti a költségeket.
  • Nincs szükség drága tartószerkezetre.
  • Nincs szükség kiegészítő tömítésre.
  • Nem kell drága alumínium profilokat használni.
  • A fotovoltaikus modulok gyorsan telepíthetők: az alkatrészek a kengyelekbe befogva rögzíthetők.
  • A tetőburkolat már rendelkezik szigeteléssel, amelyet nem kell átfúrni a felszereléshez.
  • A hagyományos burkolatokhoz viszonyított kis súlyának köszönhetően a SOLARPAN® PLUS rendszer nagyobb hatékonyságot biztosít mind az anyagtakarékosság, mind a felszerelési idő szempontjából. A SOLARPAN® PLUS teljes körű megoldást kínál alacsony kivitelezési költséggel. Ezenkívül a SOLARPAN® PLUS tartalmazza a fotovoltaikus modulok telepítéséhez szükséges összes tartozékot.

Napelemek telepítése

Ma SOLARPAN® PLUS tető, holnap napelemes rendszer. A jövőbe tekintve mindenre gondoltunk: már ma beburkolhatja a tetőt vagy a homlokzatot SOLARPAN® PLUS panelekkel, és később is dönthet a fotovoltaikus rendszer telepítéséről. A dönthető szerkezetnek köszönhetően a napelem-modulok a nem délre néző, és így általában nem használható ferde tetőkre is felszerelhetők. A felszerelés a tartozékok, mint például tartóprofilok, bilincsek és összekötő elemek használatának köszönhetően nagyon rövid idő alatt elvégezhető, ezek a tartozékok a burkolat átfúrása nélkül rögzíthetők; a SOLARPAN® PLUS rendszer tehát optimális megoldást jelent a fotovoltaikus modulokkal fedett tetőburkolatok építésére.

LETÖLTHETŐ KATALÓGUS